Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoon: 06 48 669 998

Yvonne van Dijk

 
Yvonne is vanaf 1990 werkzaam als logopedist. Zij begon als all-round logopedist en heeft zich sinds 2003 gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, waaronder kinderen met ADHD, Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) en overige ontwikkelingsproblemen. De behandeling betreft veelal de vroege communicatie. Daarnaast heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan in de behandeling van kinderen met een verbale ontwikkelingsdyspraxie en ernstige fonologische problemen. Yvonne werkt nauw samen met de kinderfysiotherapeuten van de kinderfysiotherapiepraktijk Hoofddorp.

Yvonne is lid van de NVLF en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tevens is Yvonne dyslexiespecialist en verbonden aan het Pedagogen Collectief. Dit betekent dat zij kinderen met een ernstige, enkelvoudige dyslexie kan behandelen. Zij werkt nauw samen met alle betrokkenen rondom het kind, zoals de ouders, de leerkracht(en) en de Intern Begeleider van de school waar het kind onderwijs volgt.

Yvonne staat geregistreerd in het dyslexieregister van de NVLF en in het register van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.